Testimoni

Kami KONGSIKAN pelanggan-pelanggan kami yang telah mencuba JuzQ30.
ANDA BILA LAGI!!!
Nama : Nureen Qistina
Umur : 8 Tahun

Nureen ni sy kategorikn ank istimewa sebb ada masalah dlm pembelajaran. Ptg tadi dia excited nk tunjukkn "Certificate of Excellence" ni. Sungguh terharu... Sebb dia tidak lancar membaca tapi klo berckp dlm bhs inggeris, dia boleh n lancar.
Alhamdulillah... JuzQ30 bantu dia INGAT, HAFAL dan beri TUMPUAN dlm kelas. Sebb tu setiap apa yg cikgu ckp, dia blh ingat. Syukur sgt pada Allah.
Sejak ambil JuzQ30, minatnya terhadap Bahasa Inggeris begitu tinggi. Setiap kali nak pergi tuisyen BI, dia mesti bersemangat. 
Masalah : Lemah Dalam Subjek Matematik
"Adik saya guru matematik di sebuah sekolah menengah di Pontian, Johor. Dua hari lepas saya bercerita tentang JuzQ30 pada dia dan kebetulan sekolah dia ada buat program untuk membaiki / menaikkan gred pelajar-pelajar yang lemah matematik. Jadi setiap guru diberikan tiga orang pelajar lemah dan guru itu juga kena berusaha bagaimana menjadikan pelajar itu mahir dan minat pada matematik.

Saya syorkan adik ambil JuzQ30 ini untuk pelajar dia. Sebab saya dah cuba pada anak saya yang berusia 8 tahun. Alhamdulillah sudah seminggu dia ambil dan nampak kesannya. Di antaranya ialah dia bersemangat untuk ke sekolah, boleh ingat apa yang cikgu ajar semasa di sekolah dan yang penting dia tahu dia ada kerja sekolah malah akan ingatkan saya untuk bantu dia menyiapkannya. Memang sangat-sangat teruja. Saya nasihatkan adik TIDAK RUGI kalau kita membelanjakan sebahagian gaji kita dengan tujuan untuk menolong anak-anak murid. Untuk makluman, pelajar adik saya adalah guru luar bandar."

Azizah Ali
Johor Bahru

Masalah : Tidak Mempunyai Minat Untuk Belajar
Sebelum mengambil juzQ30, anak perempuan saya yang belajar di tingkatan 2 di salah sebuah sekolah di Pasir Gudang tidak berminat untuk belajar. Dia lebih suka melayari internet dan menonton TV.

Saya diperkenalkan dengan juzQ30 oleh pengedar Dr. Hj. Tengku Asmadi. Alhamdulillah dengan izin Allah setelah mengambil 4 sachet juzQ30 saya dapat lihat perubahan pada anak saya yang mana dia tidak berminat lagi melayari internet dan menonton TV. Sekarang ini dia lebih gemar belajar dan mengulangi pelajarannya.

Bukan itu sahaja, wajah anak saya nampak lebih ceria dan saya sendiri merasa sangat tenang setiap kali melihat wajahnya.

Terima kasih kepada pengedar juzQ30, Puan Safiah 0127804511 yang syorkan kepada saya agar mencubanya kepada anak saya dan juga kepada Dr. Hj. Tengku Asmadi yang telah menghasilkan produk yang berkualiti. Kepada ibu/bapa yang lain saya cadangkan agar cubalah berikannya juzQ30 kepada anak-anak anda dalam usaha kita membantu mereka menjadi anak yang cerdik dalam pembelanjarannya. Insya Allah anda pasti tidak menyesal setelah mencubanya. Sehingga kini saya telah beli 3 kotak juzQ30.

Saunah Moikul
Kuala Lumpur


Kiriman Pn Anizam : 019-7570272

Assalamualaikum. 
Keyakinan terhadap pemakanan yang baik dan menghasilkan kesihatan dan sahsiah yang berkualiti mula menunjukkan hasil. Kita berusaha dan yakin, Allah akan bantu. 

Malam tadi sekolah anak sulong buat solat hajat untuk menghadapi exam. Menitis airmata bila anak beritahu percubaan PMR dia dapat 2A dan 6B. Mungkin biasa pada orang lain tapi bagi saya, satu kejayaan sebab sebelum ini dia hanya dapat B, C dan D je.

Anak saya susah nak makan 'supplement' tapi bila akak pujuk dia makan JuzQ30, alhamdulillah dia ambil secara konsisten sejak 2-3 bulan yang lalu. Mungkin dia pernah ke Motivasi Alihan Pelajar oleh YM Dr Hj Tengku Asmadi di JB dan dia beritahu ini produk YMDTA.

Dulu dia suka bentak-bentak, sekarang dah berkurangan. Kalau dipeluk, dia tak balas pelukan tapi sekarang alhamdulillah, saya dah dapat rasa dakapannya.

Ya Allah, terima kasih di atas rahmatMu & jadikanlah aku orang yang sentiasa bersyukur.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dulu suka melayari internet dan menonton tv. Sekarang gemar belajar 
dan 
ulangkaji pelajaran serta 
wajahnya kelihatan lebih ceria. 

Jom click link di bawah ini utk mengetahui cerita seterusnya...


----------------------------------------------------------------------------------
Dapatkan JuzQ30 sekarang.

Call/sms/whatsapp 019-7294000

 @ email m_ardiana@yahoo.com


No comments:

Post a Comment